Inwonende zorgverleners

 

Steeds vaker willen mensen langer thuis blijven wonen. In het verleden was een verpleeghuis of een verzorgingshuis vaak de enige optie wanneer iemand niet meer volledig zelfstandig thuis kon blijven wonen. Maar met behulp van mantelzorgers en particuliere 24 uurs en/of inwonende zorgverleners is het tegenwoordig een stuk gebruikelijker om langer in het comfort van uw eigen huis te blijven wonen. Homecare24 zet zich onder andere in voor professionele, empathische en betrouwbare thuiszorg. Ons doel is om u de zorg te bieden die u nodig heeft om in uw eigen huis thuis te blijven wonen.

 

Zorg bij ziekte en dementie

Homecare24 wordt regelmatig ingeschakeld door cliënten die bijvoorbeeld lijden aan de ziekte van Alzheimer, of een andere vorm van dementie of ziekte. Onze zorgverleners begrijpen dat het belangrijk is voor cliënten om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Daarnaast hebben zij de kennis en ervaring om hun zorg aan te passen op de ontwikkelingen in de ziekte van de cliënt. Samen met uw naasten en behandelend arts stemmen zij hun zorg af op uw behoeften.

 

Zorg op maat

Indien gewenst bieden wij 24 uur per dag inwonende thuiszorg aan. U krijgt precies de zorg die u nodig heeft. Daardoor kunt u in uw eigen huis blijven wonen, zonder uw familie of naasten te (over)belasten met zorgtaken. Op die manier kunnen zij gewoon langskomen voor uw gezelschap, zonder zich druk te hoeven maken over zorgtaken.

Onze inwonende zorgverleners kunnen u helpen bij allerlei zaken, van huishoudelijke taken tot een gezellig praatje of leuke activiteit. Zij regelen uw huishouden voor u op de manier waarop u dat wilt. Ze stellen u op uw gemak, kunnen u helpen bij het opstaan en ervoor zorgen dat u zich goed voelt en eruit ziet zoals u dat wilt. Ontvangt u graag visite? Dan zorgt onze zorgverlener dat er een lekker kopje koffie of thee met een koekje in huis is. En heeft u liever even wat tijd alleen? Dan trekt onze zorgverlener zich gewoon terug. Alleen op die manier kunt u écht blijven wonen zoals u dat wilt, met dezelfde levenskwaliteit en zelfstandigheid als die u gewend bent.

 

Langer thuis blijven wonen

Homecare24 helpt mensen die in aanmerking komen voor een woonplek in een verpleeghuis maar liever thuis blijven wonen. Een 24 uurs inwonende zorgverlener biedt u de zorg op maat die u nodig heeft. De geboden hulp kan ingekocht worden via het persoonsgebonden budget (PGB). Op deze pagina vindt u meer informatie over onze zorgtarieven. Klik hier als u meer wilt weten over het persoonsgebonden budget.

Wilt u meer weten over onze 24 uurs zorg, inwonende zorgverleners of de andere diensten die Homecare24 biedt? Onze zorgconsultant licht dit graag toe.

Kennismakingsgesprek

Uw vertrouwen is ons veel waard. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek