24 uur per dag zorg op maat

Om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden werken wij vaak met inwonende zorg au pairs. Onze professionele zorgverleners zijn betrouwbaar en door heel Nederland inzetbaar. Doordat zij bij u inwonen zijn zij 24 uur per dag beschikbaar om u de zorg te bieden die u nodig heeft. Ideaal voor zorgvragers die permanente of intensieve begeleiding nodig hebben, maar die wel graag thuis blijven wonen. Op deze manier stellen onze zorgverleners u in staat om langer te blijven wonen in het comfort van uw eigen huis, zonder uw familie of naasten te belasten met een zware zorgtaak. Door onze zorg au pairs kunnen uw familie en vrienden weer gewoon bij u langskomen voor de gezelligheid, zonder dat zij continu alert hoeven te zijn of u moeten ondersteunen in uw dagelijkse taken.

 

Betaalbare zorg

Doordat Homecare24 voornamelijk werkt met inwonende zorgverleners vanuit Polen, weten wij uiterst betaalbare zorg te bieden. Deze zorg is tegen een lager tarief dan reguliere thuiszorg en de 24 uurs zorg kan vrijwel altijd vanuit het persoonsgebonden budget worden vergoed. Onze inwonende zorgverleners bieden over alle benodigde diploma’s en de nodige ervaring, inclusief een Nederlandse BIG-registratie en een Verklaring Omtrent Gedrag. Vanwege de zorgcultuur in Polen zijn zij van huis uit verder erg gewend aan het zorgen voor (oudere) familieleden of vrienden, zij begrijpen daarom als geen ander uw zorgbehoefte.

De Poolse zorg au pairs komen naar Nederland om u voor een periode van twee maanden te begeleiden en te verzorgen, waarna zij weer naar huis gaan. Op het moment dat zij vertrekken worden ze opgevolgd door een andere zorgverlener. Vervolgens komt de eerste zorgverlener na twee maanden wee terug en op die manier rouleren zij. Bij calamiteiten met de zorgverlener springt een Nederlandse collega te allen tijden bij.

 

Veelgestelde vragen

Regelmatig ontvangen wij de vraag of dat het wel ‘botert’ tussen onze cliënten en inwonende zorgverleners. Daar is één simpel antwoord op te geven: vrijwel altijd. En als het een keer niet klikt? Dan is Homecare24 altijd bereikbaar voor vragen en gaan we samen met onze cliënten op zoek naar een oplossing. We proberen dit voor te zijn, door sowieso vaste contactmomenten in te plannen waarop de dienstverlening wordt geëvalueerd. Maar kijken ook altijd pro-actief naar hoe de samenwerking verloopt.

Een andere vraag die vaker terugkomt gaat over de taalbarrière. Ondanks dat sommige cliënten of hun familieleden, ooit wel verwachten dat dit een probleem zal zijn. Wijst de praktijk uit dat er zelden tot nooit problemen zijn met de taalbarrière. Onze inwonende zorg au pairs spreken in de basis altijd minimaal Nederlands, maar ook Engels, Duits of Frans. In vrijwel alle gevallen geldt dat ook voor ouderen of andere cliënten. En gaat het taaltechnisch toch wat stroever? Dan wordt vaak met handen en voeten gesproken, wat dan weer leidt tot leuke situaties waarbij de cliënten veel lol hebben met hun zorgverlener. Uiteindelijk versterkt dat de match tussen de inwonende verzorger en de cliënt alleen maar.

Die match is voor ons erg belangrijk. Mocht daarom blijken dat er toch niet echt een klik is tussen beiden, dan zoeken we naar een oplossing of een andere verzorger. De wensen van onze cliënten staan ten slotte altijd voorop.

 

De cliënt staat centraal

Onze missie is en blijft om cliënten in staat te stellen gezond en waardig te leven in hun eigen omgeving. Wij begrijpen dat u uniek bent en daarom staan uw persoonlijke wensen en zorgbehoeften altijd centraal. Vanuit die gedachte gaat onze ervaren zorgconsultant met u in gesprek om de juiste zorg en begeleiding te vinden die aansluit op wat u belangrijk vindt.

Tot slot staat uw inwonende zorgverlener 24 uur per dag voor u klaar. Hij of zij verzorgt u of staat u bij op de momenten dat u dat nodig heeft. Natuurlijk staan uw persoonlijke wensen en behoeften hierbij centraal. Op momenten dat u geen zorg behoeft of dat u liever wat meer privacy wilt, trekt onze zorgverlener zich even terug. Op deze pagina hebben we wat uitgebreider omschreven hoe de situatie met een 24 uurs inwonende zorgverlener er precies uit ziet. Maar we begrijpen het als u hier toch nog vragen over heeft, daarom kunt u altijd contact met ons opnemen of een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met ons inplannen.

Kennismakingsgesprek

Uw vertrouwen is ons veel waard. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek