Onze tarieven zijn afhankelijk van het type zorg dat u wenst

De WLZ zorgindicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ), of de zorgindicatie van het Zorgkantoor is van toepassing op al onze diensten. Dit kan verpleging of speciale, inwonende, zorg inhouden. Maar ook persoonlijke verzorging, begeleiding en/of huishoudelijke zorg.

Bij een WLZ zorg indicatie van het CIZ of zorgkantoor, heeft u een persoonsgebonden budget in geld, of een persoonsgebonden budget in natura. Met een persoonsgebonden budget in geld kunt u onze diensten financieren. Heeft u echter een persoonsgebonden budget in natura dient u zelf zorg te dragen voor de financiering van de zorg. U dient ons een zorgindicatie van het CIZ of Zorgkantoor te overleggen.

De maandtarieven die Homecare24 hanteert zijn gebaseerd op de PGB-zorg zwaarteclassificaties uit de WLZ. Deze starten bij een 4VV indicatie voor een inwonende zorgprofessional. In dit geval gaat het om het type huishoudelijke hulp. Heeft u geen indicatie van het CIZ? Dan kan Homecare24 nog steeds de zorg die u wenst leveren. In dat geval zijn wij echter wel genoodzaakt BTW in rekening te brengen.

Homecare24 heeft veel ervaring met het aanvragen van een persoonsgebonden budget. Op deze pagina leggen we uit wat een persoonsgebonden budget precies is. Daarnaast lichten we toe waarin het verschilt ten opzichte van zorg in natura. Natuurlijk helpen we u graag bij de aanvraag van een PGB. Deze dienstverlening bieden wij gratis aan.

 

Standaard zorgkosten per maand uitgaande van een fulltime inwonende zorgverlener

 

Download hier de tarieventabel voor PGB/WLZ 2021

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek lichten we bovenstaande graag toe en maken we een persoonlijke offerte. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen en budget. Aan de diensten van Homecare24 zijn verder geen kosten verbonden. Wij werken verder uitsluitend met GSMA24, een erkend bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in het werven en selecteren van kwalitatief medisch personeel.

Meer weten over onze dienstverlening?

Kennismakingsgesprek

Uw vertrouwen is ons veel waard. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek