Arbeidsvoorwaarden

Naam functie Verzorgende thuiszorg
Soort werklocatie Vaste werklocatie
Postcode en plaats 6921 Duiven
Uren per week 30 Uur per week
Soort werktijd Nachtidiensten
Soort contract Mogelijk vast
Startdatum per direct
Einddatum 6 maanden of langer
Soort salaris Vast loon / uurloon
Salarisindicatie vanaf 12,50 bruto per uur

Omschrijving functie

Voor een klant uit Duiven zoeken we een enthousiaste collega om ons team aan te sterken. Ons klant is 48 jaar. Hij kijkt wel enthousiastisch naar het leven en zoekt naar een gezellige verzorger.  Het betreft een opdracht van 30 uur per week. Ma-Di-Vr en de werktijden zijn van 22:00-8:00, in de toekomst is het misschien mogelijk om onder overleg de werktijden te wijzigen. Bij deze vacature kunnen we u bieden vaste uren, vrije weekenden en geen consignatiedienst. De werkzaamheden bestaan vooral uit ADL zoals: -helpen met douchen -helpen met aankleden -spieren insmeren met de medicamenten -koken -poetsen (indien nodig) We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en salaris boven de gemiddelde binnen ons sector. Wilt u graag ons team aansterken, neem dan gerust contact met Patrycjusz Krawczyk bereikbaar onder telefoonnummer 0 614 343 564 of stuur uw cv naar patryk@homecare24.nl

Toelichting vacature

Het is onze missie om onze klanten in staat stellen gezond en waardig te leven in hun eigen vertrouwde thuisomgeving. Kernwaarden Comfort Een kwalitatief leven en het welzijn van onze cliënten staan centraal bij het ontwerpen en leveren van onze dienstverlening. Genegenheid De behandeling en omgang met onze klanten is liefdevol, waardig en empathisch. Respect We tonen respect voor de diversiteit van onze klanten. Integriteit We behandelen onze klanten integer, we waarborgen het vertrouwen van onze klanten en we gaan vertrouwelijk om met de personalia van onze klanten. Vrijgevigheid Onze zorgverleners zijn onbaatzuchtig en groothartig; zij zijn royaal met hun zorg en medelijden.

Werkervaring

Functiegezinsverzorgende thuiszorg
Ervaring6 maand(en)
Functiebejaardenhelpende thuiszorg
Ervaring6 maand(en)
FunctieVerzorgende instelling
Ervaring6 maand(en)
FunctieHelpende thuiszorg
Ervaring6 maand(en)
Functieverzorgende thuiszorg (ig)
Ervaring6 maand(en)
Functieziekenverzorgende
Ervaring6 maand(en)
Functiebejaardenverzorgende verzorgingshuis
Ervaring6 maand(en)
FunctieVerzorgende thuiszorg
Ervaring6 maand(en)
Functieverzorgingshulp thuiszorg
Ervaring6 maand(en)

Overige eisen

Talen

Engels – Mondeling Goed, Schriftelijk Goed

Beademingscursus

Nederlands – Mondeling Redelijk, Schriftelijk Redelijk
Rijbewijzen B De patient moet af en toe gebracht worden met de auto naar de huisarts of ziekenhuis, dus rijbewijs cat.B is vereist.