Op zoek naar 24 uurs zorg of betaalbare zorg aan huis?

 

Homecare24 biedt 24 uurs inwonende zorg aan bij u thuis. Wij zijn onder anderen gespecialiseerd in zorg voor ouderen. Maar ook voor zieke cliënten, die bijvoorbeeld lijden aan Alzheimer, dementie, Parkinson, MS, ALS of patiënten die lijden aan hart- of longziekten. Zowel ouderen, als kinderen.

 

Zorg aan huis

Homecare24 helpt mensen die in aanmerking komen voor een woonplek in een verpleeghuis maar liever thuis blijven wonen. Een 24 uurs inwonende zorgverlener biedt u de zorg op maat die u nodig hebt. De geboden hulp kan ingekocht worden via het persoonsgebonden budget (PGB). Klik hier voor meer informatie over onze zorgtarieven. Op deze pagina vindt u meer informatie over het PGB en hoe Homecare24 u kan helpen bij de aanvraag hiervan.

 

Huishoudelijke zorg

Denk hierbij aan de schoonmaak van uw huis, het boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Ook het verzorgen van planten en dieren en het uitlaten van de hond behoren tot de mogelijkheden.

 

Huishoudelijke zorg, persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging/speciale zorg

De huishoudelijke zorg wordt uitgebreid met hulp bij alles wat u dagelijks moet doen om uzelf te verzorgen: douchen, wassen, eten, aankleden, naar het toilet gaan, het aantrekken van een korset of steunkousen en het klaarzetten van medicijnen. De zorgverlener kan ook meegaan naar ziekenhuis-, dokters- en tandartsafspraken of met u samen gaan wandelen of met andere uitstapjes meegaan.

 

Uw zorgverlener

Wij garanderen betrouwbare en gemotiveerde (inwonende) zorgverleners. Die altijd de juiste mentaliteit hebben en beschikken over goede vaardigheden om professionele zorg te bieden. Zij zijn goed opgeleid, gekwalificeerd en ervaren. Daarnaast worden onze zorgverleners periodiek getest op covid-19 en voor de extra zekerheid worden ze nogmaals getest minimaal 48 uur voordat ze bij een van onze klanten worden geplaatst.

 

Uw zorgconsultant

Voor ons is het belangrijk dat u als individu centraal staat. U bent uniek. Uw persoonlijke specifieke behoeften en wensen zijn voor Homecare24 bepalend voor de vraag naar begeleiding en ondersteuning. Adequate kennis en persoonlijke betrokkenheid zijn de basis voor vertrouwen en een goede samenwerking. Meer weten over hoe we dat doen? We lichten het graag toe in een persoonlijk gesprek.

 

Wilt u meer weten over onze 24 uurs zorg, inwonende zorgverleners of de andere diensten die Homecare24 biedt? Klik dan hier voor meer informatie over onze 24 uurs zorg. Of wilt u liever een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Kennismakingsgesprek

Uw vertrouwen is ons veel waard. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek