Homecare24 zorgt voor u

 

Het is ons doel om u betrouwbare en professionele zorg te bieden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u in het comfort van uw eigen huis kunt blijven wonen.

 

Homecare24 is gespecialiseerd in het verzorgen van zorg aan huis. Wij werken samen met een kleine team van zorgverleners die u de beste zorg bieden de klok rond. Op deze pagina vindt u een overzicht van waar Homecare24 voor staat. Hier vertellen we meer over ons 24 uurs zorgaanbod.

 

Onze verzorgers

Home Care 24 thuiszorg kan thuiszorg voor u aanbieden.  Wij stellen een klein, professioneel team van  onze vaste zorgverleners voor u samen dat aansluit bij uw wensen. Is er geen klik met een van onze zorgverleners? Dat is geen enkel probleem! Wij zullen dan op zoek gaan naar een nieuwe invulling voor uw thuiszorg team. Ook tussentijdse uitbreiding van de thuiszorg is mogelijk. Wij kunnen de zorg uitbreiden tot 24 uur per dag inwonende thuiszorg. Hier vertellen we meer over onze zorgverleners.

 

Persoonsgebonden budget

Homecare24  helpt mensen die in aanmerking komen voor een woonplek in een verpleeghuis maar liever thuis blijven wonen. Ze kopen de geboden hulp volledig in via het persoonsgebonden budget (PGB). Zo kunnen ouderen vaak thuis blijven wonen en kunnen echtparen samen blijven wonen. Meer weten over hoe dat werkt? Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent het persoonsgebonden budget.

 

Onze missie is hierbij om cliënten in staat te stellen gezond en waardig te leven in hun eigen vertrouwde omgeving. Wij begrijpen dat u uniek bent en daarom staan uw persoonlijke wensen en zorgbehoeften altijd centraal. Vanuit die gedachte gaat onze ervaren zorgconsultant met u in gesprek om de juiste zorg en begeleiding te vinden die aansluit op wat u belangrijk vindt. Hierbij werken wij altijd vanuit onderstaande kernwaarden.

  • Comfort: De kwaliteit van leven en het welzijn van onze cliënten staan centraal bij het ontwerpen en leveren van onze dienstverlening.
  • Genegenheid: De behandeling en omgang met onze cliënten is liefdevol, waardig en empathisch.
  • Respect: We tonen respect voor de diversiteit van onze cliënten en zien iedere cliënt als uniek. Wij begrijpen als geen ander dat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Daarom gaat onze zorgconsultant altijd met u in gesprek om te kijken wat voor u belangrijk is.
  • Integriteit: We behandelen onze cliënten integer, we waarborgen het vertrouwen van onze cliënten en we gaan vertrouwelijk om met uw informatie.
  • Vrijgevigheid: Onze zorgverleners zijn onbaatzuchtig en goedhartig; zij zijn genereus met hun zorg en mededogen.

 

Meer weten over onze 24 uurs zorgverlening?

Kennismakingsgesprek

Uw vertrouwen is ons veel waard. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek