Homecare24 zorgt voor u

 

Het is ons doel om u betrouwbare en professionele zorg te bieden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u in het comfort van uw eigen huis kunt blijven wonen.

 

Homecare24 is gespecialiseerd in het verzorgen van zorg aan huis. Wij werken samen met een team van, veelal Poolse, zorgverleners die u de beste zorg bieden rond de klok. Op deze pagina vindt u een overzicht van waar Homecare24 voor staat. Hier vertellen we meer over ons 24 uurs zorgaanbod.

 

Poolse verzorgende

De inzet van mensen uit Polen heeft een specifieke reden. Deze mensen zijn van huis uit gewend om te zorgen, ze wonen in Polen bijvoorbeeld samen met hun ouders of grootouders om hen te verzorgen. Dat zit in de cultuur ingebakken. Daarnaast zijn alle zorgverleners natuurlijk gecertificeerd.

Of het altijd ‘botert’ tussen cliënten en de zorgverlener? Vrijwel altijd. En als het een keer niet klikt, dan zijn we altijd bereikbaar en praten we hierover en zoeken we naar een oplossing. Er zijn sowieso vaste contactmomenten waarop we onderzoeken hoe het gaat en zijn hier pro-actief in. In de praktijk merken wij dat er eigenlijk nooit sprake is van een taalbarrière, ondanks dat sommige cliënten dat vooraf wel vaak verwachten. Onze verzorgers spreken minimaal Engels, Duits of Frans maar ook allemaal basis Nederlands. Dat geldt ook voor de ouderen. Lukt het taal-technisch toch minder goed, dan praten ze ‘met handen en voeten’ en hebben ze daardoor evengoed veel lol met elkaar. Mocht toch blijken dat er een taalbarrière is? Dan zoeken we naar een oplossing, de match tussen de zorgverlener en de cliënt is voor ons erg belangrijk. Hier vertellen we meer over onze zorgverleners.

 

Persoonsgebonden budget

Homecare24  helpt mensen die in aanmerking komen voor een woonplek in een verpleeghuis maar liever thuis blijven wonen. Ze kopen de geboden hulp volledig in via het persoonsgebonden budget (PGB). Zo kunnen ouderen vaak thuis blijven wonen en kunnen echtparen samen blijven wonen. Meer weten over hoe dat werkt? Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent het persoonsgebonden budget.

 

Onze missie is hierbij om cliënten in staat te stellen gezond en waardig te leven in hun eigen vertrouwde omgeving. Wij begrijpen dat u uniek bent en daarom staan uw persoonlijke wensen en zorgbehoeften altijd centraal. Vanuit die gedachte gaat onze ervaren zorgconsultant met u in gesprek om de juiste zorg en begeleiding te vinden die aansluit op wat u belangrijk vindt. Hierbij werken wij altijd vanuit onderstaande kernwaarden.

  • Comfort: De kwaliteit van leven en het welzijn van onze cliënten staan centraal bij het ontwerpen en leveren van onze dienstverlening.
  • Genegenheid: De behandeling en omgang met onze cliënten is liefdevol, waardig en empathisch.
  • Respect: We tonen respect voor de diversiteit van onze cliënten en zien iedere cliënt als uniek. Wij begrijpen als geen ander dat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Daarom gaat onze zorgconsultant altijd met u in gesprek om te kijken wat voor u belangrijk is.
  • Integriteit: We behandelen onze cliënten integer, we waarborgen het vertrouwen van onze cliënten en we gaan vertrouwelijk om met uw informatie.
  • Vrijgevigheid: Onze zorgverleners zijn onbaatzuchtig en goedhartig; zij zijn genereus met hun zorg en mededogen.

 

Meer weten over onze 24 uurs zorgverlening?

Kennismakingsgesprek

Uw vertrouwen is ons veel waard. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek