Hoe vind ik een inwonende zorgverlener?

 

Met behulp van inwonende, 24 uurs, zorgverleners neemt Homecare24 de zorg voor cliënten uit handen. Onze zorgverleners zorgen ervoor dat cliënten zo lang mogelijk op een waardige manier in hun vertrouwde woonomgeving kunnen blijven wonen. Op deze manier kunnen zij ook mantelzorgers ondersteunen of ontlasten.

 

Op het moment dat u contact opneemt met Homecare24 plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we met u, en eventueel met uw omgeving, waar uw zorgbehoefte ligt. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar de zorgverlener die perfect aansluit op uw behoefte. Wij bieden dus altijd maatwerk aan.

Particuliere thuiszorg wordt vaak betaald vanuit persoonsgebonden budgetten. Natuurlijk kan Homecare24 u helpen bij het indienen van een aanvraag voor een zorgindicatie bij het CiZ, of bij het Zorgkantoor. Daarnaast zijn wij bekend met alle administratieve zaken rondom een aanvraag en helpen wij u hier graag bij. Indien gewenst verzorgen we alle formulieren voor de aanvraag, dit is bij onze dienstverlening inbegrepen en wordt altijd kosteloos voor u geregeld.

 

Hoe weet ik of het klikt tussen mij en mijn inwonende zorgverlener?

Om dit te kunnen doen werkt Homecare24 samen met het gerenommeerde Poolse uitzendbureau GSMA24. Dit bureau is onze partner in de bemiddeling van medisch- en verzorgend personeel.

Op basis van uw zorgvraag stellen wij u altijd twee tot drie zorgverleners voor. Vervolgens kunt u aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat. De cliënt staat hierbij altijd centraal, u beslist dus ook wie uw zorgverlener wordt. Natuurlijk kan Homecare24 u hierbij wel adviseren. Verder bieden we u in alle gevallen de mogelijkheid om vooraf kennis te maken met de voorgestelde zorgverlener(s). Zo kunt u vast kijken of er een klik is. Mocht die klik er niet zijn, dan gaan wij gewoon verder voor u op zoek. Totdat we de perfecte match voor u hebben gevonden!

 

Uw inwonende 24 uurs zorgverlener

Zodra u en uw omgeving beslist hebben welke zorgverlener het beste bij u past volgt er een verdere kennismaking. Homecare24 is hierbij aanwezig en stelt de verzorger bij u thuis aan u voor. Maar natuurlijk blijven we ook na de kennismaking contact met u en de zorgverlener houden. Mocht het nodig zijn dan begeleiden we de zorgverlener of helpen we hem of haar op weg.

Uw Homecare24 zorgconsultant blijft te allen tijde telefonisch en per e-mail bereikbaar. Dit geldt zowel voor de cliënt en zijn of haar naasten, als voor de verzorger. Na een periode van twee maanden vertrekt onze inwonende zorgverlener weer naar huis. Hij of zij wordt dan voor een periode van twee maanden opgevolgd, waarna de initiële zorgverlener terugkeert. Uiteraard wordt ook de tweede zorgverlener in overleg met u geselecteerd.

 

Waar komen de zorgverleners van Homecare24 vandaan?

Homecare24 gaat altijd eerst met u in gesprek om uw zorgbehoefte vast te stellen. Op basis daarvan gaan wij vervolgens, samen met onze partner GSMA24, op zoek naar de juiste zorgverlener. Aan de hand van de zorgvraag die naar voren komt in het kennismakingsgesprek zet GSMA24 vacatures uit voor de perfecte verzorging. Hierbij kijken zij onder andere naar de vaardigheden, persoonlijkheid, motivatie, ervaring en opleiding van de verzorgers.

GSMA24 draagt vervolgens een aantal kandidaten voor aan Homecare24. Onze zorgconsultant doet vervolgens nog een tweede selectie. Zij is tenslotte degene met wie u ook het kennismakingsgesprek hebt gehad. Zij weet dus ook het beste wat uw specifieke eisen zijn en hoe uw ideale kandidaat eruit ziet. Daarbij wordt ook goed gelet op de taal en kennis van iedere zorgverlener, en wordt de verklaring omtrent gedrag van de kandidaten gecheckt. Vervolgens stelt onze zorgconsultant de beste twee tot drie kandidaten aan u voor.

Natuurlijk zijn we allemaal uniek en kan het voorkomen dat het niet klikt tussen een cliënt en de zorgverlener. In dat geval zal Homecare24 altijd kosteloos op zoek gaan naar een andere 24 uurs inwonende verzorger. Het is ten slotte onze missie om de perfecte match voor u te vinden.

Alle 24 uurs inwonende zorgverleners van Homecare24 zijn in dienst bij onze Poolse partner GSMA24. Zij werken op basis van Poolse arbeidscontracten en deze voldoen altijd aan de Poolse- en Europese wet- en regelgeving.

Kennismakingsgesprek

Uw vertrouwen is ons veel waard. Daarom komen we graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek